македонски

Поздрав од

Шан Преводи!

Ние во Шан ви нудиме светска класа на Преводи, Контент пишување, Транскрипција и Титлување на номинални цени.

Најдобри во светот бидејќи-

  • Имаме соработници во повеќе од 35 земји
  • Најниски цени и гаранција за квалитет
  • Плаќаме казна доколку не ја испорачаме услугата
  • Над 2500 парови на јазици понудени за превод
  • Понуда на над 300 јазици за контент пишување
  • Стекната доверба кај повеќе од 800 клиенти ширум светот
  • Единствениот ‘Меѓународен тим составен само од жени’ кој нуди услуга 24/6

Провери колку би чинела услугата или разговарај онлајн

Ви благодариме!

Macedonia